Kalendář akcí Příbram

Příbram - oficiální facebookové stránky města
< zpět na výpis akcí

Astrovíkend - zážitkový festival

Začátek akce: sobota 25. 3. 2023 10:00
Konec akce: sobota 25. 3. 2023 18:00

Předprodej 120,- Kč, na místě 150,- Kč.

ALTERNATIVA . ZDRAVÍ . ESOTERIKA . HAND-MADE, zážitkový festival Astrovíkend připravujeme od roku 2004.

Je určen všem, koho zajímají novinky v oblasti osobního rozvoje a alternativních směrů, ale také tradiční pohled do světa esoteriky, prastarých nauk a nevysvětlených záhad.

Seznámíte se s možnostmi, jak zlepšit své zdraví, jak si nasměrovat životní cestu nebo třeba změnit svůj pohled na svět.

Součástí festivalu budou přednášky, workshopy, rituály a meditace.

Setkáte se se zajímavými osobnostmi, které se zabývají alternativou, duchovním i duševním rozvojem, tématikou partnerských vztahů nebo třeba mystikou peruánské Amazonie.

Na festivalu je také možnost zakoupení minerálů, kosmetiky, řemeslných výrobků, dekorací, obrazů, ale také šperků, svíček a tradičních esoterických předmětů nebo léčivých bylinek.

V rámci vstupenky na festival můžete po celý den navštívit přednášky na různá témata přímo v estrádním sálu, kde zároveň probíhají konzultace a prodej výrobků našich vystavovatelů.

Celodenní vstupné - 150,- Kč /120,- Kč předprodej

Zároveň budou probíhat přednášky v přednáškovém sále.

Vstupenky na tyto přednášky můžete zakoupit přímo na místě v den konání festivalu a jsou samostatně neprodejné. /Paranormální jevy, Amazonský rituál a další/Vstupné 120,-Kč na jednotlivé přednášky dle programu.

Program pro vás připravujeme na www.astrovikend.cz

Podrobné informaceVstupenky

Další akce v tento den: